Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова пудра з корицею чудово підходить для ароматизації і декоративного оформлення різних кулінарних виробів. Надає десертам пряно-солодкого смаку та насиченого аромату кориці. Її добре додавати до кремів, морозива, глазурі. Можна використовувати для підсолоджування солодких каш і запіканок.
Зберігати її слід в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25°C і відносної вологості повітря не більше ніж 75%.
Країна походження: Україна.
Склад: пудра цукрова, кориця мелена 10%.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки – 0,4 g (г). , жири – 0,1 g (г), вуглеводи- 93 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1590 кJ (кДж) (380 ксаl ( ккал)).
Рекомендований термін зберігання: 24 місяці.